ကိုးကားချက်

သင့်အချက်အလက်များကို ဘယ်လို ကာကွယ်ထားသလဲ

uu44 က သင့်ရဲ့ အမည်၊ ဖုန်းနံပါတ်၊ ငွေပေးချေမှုအချက်အလက်တွေကို လုံခြုံစွာ သိမ်းဆည်းပြီး၊ အကောင့်ဝင်ရောက်မှုနှင့် ငွေလွှဲအတည်ပြုချက်တွေအတွက်သာ အသုံးပြုပါတယ်။ မိမိရဲ့ အချက်အလက်တွေကို ဘယ်သူတွေ ဝင်ကြည့်နိုင်သလဲ၊ ဘယ်အချိန်အထိ သိမ်းထားမလဲ၊ ဘယ်လို ပြင်ဆင်ဖျက်စီးနိုင်မလဲဆိုတာ ဒီနေရာမှာ ရှင်းပြထားပါတယ်။

အကောင့်အချက်အလက်ကာကွယ်မှုငွေပေးချေလုံခြုံရေးသုံးစွဲသူအခွင့်အရေးလက်တွေ့ကာစီနိုနှင့် စလို့ဂိမ်းများ
uu44 သင့်အချက်အလက်များကို ဘယ်လို ကာကွယ်ထားသလဲ
ဒေတာလုံခြုံရေး

ကျွန်ုပ်တို့က သင့်အချက်အလက်ကို ဘယ်လို ထိန်းသိမ်းထားသလါ

အကောင့်အချက်အလက်များကို လုံခြုံစွာ သိမ်းဆည်းပြီး၊ မလိုအပ်သော တတိယပါတီများထံ မဝေမျှပါဘူး။ ဒေတာကာကွယ်မှု၊ အကောင့်လုံခြုံရေး၊ cookies အသုံးပြုပုံ၊ သုံးစွဲသူအခွင့်အရေးတွေကို ဒီနေရာမှာ ရှင်းပြထားပါတယ်။

အကောင့်ဒေတာ ကုဒ်ဝှက်သိမ်းဆည်းခြင်း

သင့်အမည်၊ ဖုန်းနံပါတ်၊ ငွေပေးချေအချက်အလက်တွေကို ကုဒ်ဝှက်ထားတဲ့ ဆာဗာမှာ သိမ်းဆည်းပြီး၊ အကောင့်စီမံခန့်ခွဲရေးအဖွဲ့နဲ့ လုံခြုံရေးအရာရှိတွေသာ ဝင်ရောက်ခွင့်ရှိပါတယ်။ ငွေလွှဲမှတ်တမ်းတွေကို ဥပဒေအရ လိုအပ်တဲ့ ကာလအထိ သိမ်းဆည်းထားပါတယ်။

Cookies အသုံးပြုပုံ

အကောင့်ဝင်ရောက်မှုကို မှတ်သားထားဖို့ cookies တွေ သုံးပါတယ်။ ဖုန်းမှာ ထပ်ပြန် log in လုပ်စရာ မလိုတော့ပါဘူး။ Cookies ကို ပိတ်ချင်ရင် မိုဘိုင်းဝဘ် ဆက်တင်မှာ ဝင်ပြီး ဖျက်လို့ရပြီး၊ ဒါပေမယ့် အကောင့်ဝင်ရောက်မှု တစ်ခါတစ်ခါ ပြန်စစ်ဆေးဖို့ လိုပါလိမ့်မယ်။

သုံးစွဲသူအခွင့်အရေး

မိမိရဲ့ ဒေတာကို ကြည့်ခွင့်၊ ပြင်ဆင်ခွင့်၊ ဖျက်စီးခွင့်ရှိပါတယ်။ အကောင့်ဆက်တင်မှာ ဝင်ပြီး အမည်၊ ဖုန်းနံပါတ်ကို ကိုယ်တိုင်ပြင်နိုင်ပြီး၊ အကောင့်အပြည့်အစုံ ဖျက်ချင်ရင် အကူအညီအဖွဲ့ကို ဆက်သွယ်ပေးပါ။

ဒေတာသိမ်းဆည်းကာလ

ငွေလွှဲမှတ်တမ်းတွေကို ဥပဒေနဲ့ အကောင့်အငြင်းပွားမှုများအတွက် သတ်မှတ်ထားတဲ့ ကာလအထိ သိမ်းဆည်းပြီး၊ မလိုအပ်တော့တဲ့အချိန် ဖျက်ပစ်ပါတယ်။ အကောင့်ပိတ်လိုက်ရင် အချက်အလက်တွေကို ဥပဒေအရ လိုအပ်တဲ့ မှတ်တမ်းတွေမှလွဲပြီး ဖျက်ပစ်ပါတယ်။

အကူအညီရယူရန်

ကိုယ်ပိုင်အချက်အလက်ဆိုင်ရာ မေးခွန်းများအတွက် ဆက်သွယ်ရန်

အကောင့်အချက်အလက်၊ ဒေတာပြင်ဆင်ဖျက်စီးမှု၊ ကိုယ်ပိုင်အချက်အလက်မူဝါဒနဲ့ ပတ်သက်ပြီး မေးစရာရှိရင် ကျွန်ုပ်တို့ရဲ့ အကူအညီအဖွဲ့ကို တိုက်ရိုက် ဆက်သွယ်နိုင်ပါတယ်။ သင့်တောင်းဆိုချက်ကို ဖော်ပြပြီး ဘယ်အချက်အလက်ကို ပြင်ချင်လဲ၊ ဖျက်ချင်လဲ ရှင်းပြပေးပါ။

တိုက်ရိုက်စကားပြောပြီး မေးမြန်းပါ အကောင့်ထဲက live chat ကို ဖွင့်ပြီး ကိုယ်ပိုင်အချက်အလက်မူဝါဒ ဆိုင်ရာ မေးခွန်းတွေကို တိုက်ရိုက် မေးလို့ရပါတယ်။ အကောင့်အချက်အလက် ပြင်ဆင်ချင်ရင်၊ ဒေတာဖျက်စီးချင်ရင်၊ cookies ကို ပိတ်ချင်ရင် ဒီနေရာမှာ တောင်းဆိုနိုင်ပါတယ်။
အီးမေးလ်နဲ့ မှတ်တမ်းတင်ပြီး ဆက်သွယ်ပါ ရှည်လျားတဲ့ ဒေတာပြင်ဆင်ဖျက်စီးတောင်းဆိုချက်တွေ၊ အကောင့်အပြည့်အစုံ ဖျက်ချင်တဲ့ တောင်းဆိုချက်တွေအတွက် အီးမေးလ်ပို့ပြီး သင့်အမည်၊ အကောင့်နံပါတ်၊ ဘာကို ဖျက်ချင်လဲဆိုတာ ရှင်းရှင်းလင်းလင်း ရေးပေးပါ။
အကောင့်ဆက်တင်ကနေ ကိုယ်တိုင်ပြင်ပါ အကောင့်ထဲက ဆက်တင်မှာ ဝင်ပြီး အမည်၊ ဖုန်းနံပါတ်၊ အီးမေးလ်ကို မိမိဘာသာ ပြင်လို့ရပါတယ်။ ငွေပေးချေအချက်အလက် ပြောင်းချင်ရင် ငွေထုတ်ယူမှုစာမျက်နှာမှာ အသစ်ထည့်ပြီး အဟောင်းကို ဖျက်ပစ်နိုင်ပါတယ်။

ကိုယ်ပိုင်အချက်အလက်မူဝါဒ မေးခွန်းများ

အကောင့်အချက်အလက်၊ ဒေတာကာကွယ်မှု၊ cookies အသုံးပြုပုံ၊ သုံးစွဲသူအခွင့်အရေးနဲ့ ပတ်သက်ပြီး မကြာခဏ မေးလေ့ရှိတဲ့ မေးခွန်းတွေကို ဒီနေရာမှာ စုစည်းထားပါတယ်။

အမည်၊ ဖုန်းနံပါတ်၊ အီးမေးလ်၊ KBZPay၊ WavePay နဲ့ AYA Pay ကနေ ငွေလွှဲချိန်က ပေါ်လာတဲ့ ငွေပေးချေအချက်အလက်တွေကို စုဆောင်းပြီး၊ အကောင့်ဝင်ရောက်မှု အတည်ပြုချက်နဲ့ ငွေထုတ်ယူမှုစစ်ဆေးချက်အတွက်သာ အသုံးပြုပါတယ်။

မရှိပါဘူး။ သင့်အချက်အလက်ကို တတိယပါတီကို ရောင်းခြင်း မရှိပါဘူး။ ကျွန်ုပ်တို့ရဲ့ အကောင့်စီမံခန့်ခွဲရေးအဖွဲ့နဲ့ လုံခြုံရေးအရာရှိတွေသာ ဝင်ရောက်ခွင့်ရှိပြီး၊ အကောင့်လုံခြုံရေးနဲ့ ငွေထုတ်ယူမှုအတည်ပြုချက်အတွက်သာ သုံးပါတယ်။

အကောင့်ထဲက ဆက်တင်မှာ ဝင်ပြီး အမည်၊ ဖုန်းနံပါတ်၊ အီးမေးလ်ကို မိမိဘာသာ ပြင်လို့ရပါတယ်။ ငွေပေးချေအချက်အလက် ပြောင်းချင်ရင် ငွေထုတ်ယူမှုစာမျက်နှာမှာ အသစ်ထည့်ပြီး အဟောင်းကို ဖျက်ပစ်နိုင်ပါတယ်။

အကောင့်အပြည့်အစုံ ဖျက်ချင်ရင် live chat သို့မဟုတ် အီးမေးလ်နဲ့ ကျွန်ုပ်တို့ရဲ့ အကူအညီအဖွဲ့ကို ဆက်သွယ်ပြီး အကောင့်နံပါတ်နဲ့ အတည်ပြုချက်တောင်းဆိုချက် ပေးပါ။ ဥပဒေအရ လိုအပ်တဲ့ မှတ်တမ်းမှလွဲပြီး အချက်အလက်တွေကို ဖျက်ပစ်ပါမယ်။

မိုဘိုင်းဝဘ် ဆက်တင်မှာ ဝင်ပြီး cookies ကို ဖျက်နိုင်ပြီး၊ ဒါပေမယ့် အကောင့်ဝင်ရောက်မှု တစ်ခါတစ်ခါ ပြန်စစ်ဆေးဖို့ လိုပါလိမ့်မယ်။ Cookies က အကောင့်ကို မှတ်သားထားဖို့သာ သုံးပြီး၊ မိမိရဲ့ ဖုန်းမှာ ထပ်ပြန် log in လုပ်စရာ မလိုတော့ပါဘူး။

ငွေလွှဲမှတ်တမ်းတွေကို ဥပဒေနဲ့ အကောင့်အငြင်းပွားမှုများအတွက် သတ်မှတ်ထားတဲ့ ကာလအထိ သိမ်းဆည်းပြီး၊ မလိုအပ်တော့တဲ့အချိန် ဖျက်ပစ်ပါတယ်။ ကိုယ်တိုင်ကြည့်ချင်ရင် အကောင့်မှတ်တမ်းစာမျက်နှာမှာ ဝင်ကြည့်နိုင်ပါတယ်။